038 2100 150 06 4523 6911

Diensten

Groei Personeelsdiensten ondersteunt ondernemers bij het vinden van goed, gekwalificeerd personeel. Wij zijn specialist in personeelsvraagstukken met een uitstekende kennis van de lokale arbeidsmarkt. Met verschillende op maat ingerichte diensten voorzien wij in uw behoeften aan flexibele arbeid.

Uitzenden

Op basis van uw functie-eisen, bedrijfscultuur en (kern)waarden verzorgen wij de werving en selectie van een nieuwe medewerker. Na de bemiddeling komt de medewerker bij ons in dienst en ontvangt hij/zij een uitzendovereenkomst. Het juridisch werkgeverschap ligt bij ons, zodat u zich kunt richten op uw eigen business en flexibeler kunt omgaan met uw personeelsbeleid.

Payroll

Heeft u zelf een medewerker gevonden of is deze reeds bij u in dienst payroll map5en wilt u de (loon)administratie en werkgeversrisico's uitbesteden? Door uw medewerker(s) bij ons onder te brengen, vergroot u uw flexibiliteit tegen minimale kosten. Wij nemen alle administratieve handelingen en het juridisch werkgeverschap van u over.  U ontvangt per periodiek een zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten. Overige facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst, diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbo-dienst, de verzuimverzekering et cetera, ontvangt u niet meer. Uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker, waarmee u direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.      

Op de werkvloer verandert er niets: u blijft zelf alle kernzaken, die voor de interne gang van zaken binnen het bedrijf en voor de medewerker(s) van belang zijn, bepalen.

Payroll is interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt vanwege de verhoogde flexibiliteit, het gemak, het beperkte risico en het financiële voordeel dat u kunt behalen door efficiënter in te kopen. Het maakt daarbij niet uit of het een kortlopend project of een langetermijntraject betreft. 

Detachering

Detachering wordt veelal ingezet bij projecten, piekperioden en (langdurige) vervanging. Na de door ons verzorgde werving en selectie van uw nieuwe medewerker, komt deze bij ons in dienst. U huurt in feite de gedetacheerde kracht van ons voor een bepaalde periode. Doordat wij als werkgever de gehele dienstverlening hierom heen en de werkgeversrisico's op ons nemen, kunt u zich focussen op uw bedrijf en uw nieuwe medewerker.

werving en selectie rondjeDetacheren is een goede oplossing als u de zekerheid wilt van vaste, flexibele krachten gedurende een van tevoren afgesproken periode. 

Werving & selectie

Bij werving en selectie zoeken en selecteren wij in opdracht van u uw nieuwe medewerker(s), in lijn met de strategie en doelstelling van uw organisatie of onderneming. Wij gaan voor u op zoek naar de perfecte match, waarna u de medewerker zelf (voor bepaalde of onbepaalde tijd) in dienst neemt. Groei Personeelsdiensten biedt u op basis van onze kennis en kunde een effectief verlopende werving- en selectieprocedure met als resultaat een werknemer die voldoet aan uw eisen en wensen en die past binnen uw bedrijfscultuur.

U bent hier: Home Diensten