038 2100 150 06 4523 6911

Over ons

Groei personeelsdiensten

Groei Personeelsdiensten is een betrouwbare partner op het gebied van flexibele arbeid. Wij richten ons op de regio en voelen ons betrokken bij lokale ondernemers en werkzoekenden. De juiste mensen op de juiste plek, daar staan wij voor!

Met een uitgebreid dienstenpakket helpen wij onze opdrachtgevers en werkzoekenden op personeelsgebied. Kwaliteit, flexibiliteit, creativiteit, snelheid en vooral ook persoonlijk contact vormen daarbij onze basis. Met onze scherpe tariefstelling zijn wij concurrerend in de markt.

Onze naam

Groei Personeelsdiensten is niet zomaar een naam. Het is een naam die voortkomt uit onze ambitie om werkgevers te ondersteunen bij hun groeidoelstellingen door hen te voorzien van goed en gemotiveerd personeel. Daarnaast willen wij werkzoekenden perspectief bieden en in hun persoonlijke ontwikkeling laten groeien. Een ontwikkeling die maakt dat zowel werkgever als werkzoekende elkaar als de perfecte match ervaren!
 

Marc Spin


"De uitzendbranche en ik zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden."

"Na bijna 20 jaar werkzaam in de bemiddelingsbranche, heb ik in januari 2017 Groei Personeelsdiensten marcspin-rondje.PNGopgericht. Een keuze die het mogelijk maakt het op mijn eigen manier te gaan doen: persoonlijk en betrokken. Met een groot doorzettingsvermogen en een sterke focus is het mijn drive om behoeften van potentiële opdrachtgevers en werknemers helder te krijgen en hierin te voorzien. Ik ben sterk klantgericht, hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken en draag zorg voor heldere communicatie. Eigenschappen die ik samen met mijn vakkennis graag inzet om als sparringpartner met u een kop koffie te drinken: koffie met melk en een zoetje!"

"Vertrouwen geven en nemen (wederzijdse betrouwbaarheid) is waar het voor mij om draait!"

Linda Spin


"De combinatie tussen een persoonlijk, informeel contact en een professionele werkwijze: daar gaat het om!"

Linda rondje nieuw

Na jarenlang in het onderwijs kinderen en leraren op te leiden en in hun kracht te zetten heb ik besloten dit vanuit een ander perspectief te gaan doen: als ondernemer in de flexbranche. Het maken van de juiste match maakt ook in deze branche dat werkzoekenden en opdrachtgevers in hun kracht komen te staan en kunnen doen waar ze goed in zijn. Dagelijks zoek ik met veel enthousiasme en betrokkenheid op een persoonlijke manier naar de juiste match. Uitgangspunt daarbij is een optimale dienstverlening en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. Mijn sterke klantgerichtheid resulteert in persoonlijke aandacht, korte lijnen en indien nodig 24/7 bereikbaarheid. Nieuwsgierig geworden? Ik maak graag kennis met je!

"When you see something beautiful in someone, tell them.
It may take you a second to say it, but for them it could last a lifetime."

DJANGO HENGST

 

Django rondjeIn 2006 ben ik gestart als intercedent in de uitzendbranche en sindsdien de branche niet meer verlaten. In de afgelopen jaren heb ik binnen deze sector mooie (werk)ervaringen opgedaan en mooie werkgevers, opdrachtgevers en inspirerende werknemers leren kennen. Ik streef ernaar zowel de wens van de ondernemer als de werkzoekende te kunnen vertalen naar pragmatische oplossingen en praktisch resultaat. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel.

Betrouwbaarheid en betrokkenheid zijn twee van mijn belangrijkste eigenschappen. Gecombineerd met een gezonde dosis energie en humor wil ik zowel onze opdrachtgever als werknemer een volgende stap laten maken in zijn of haar groei, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik nodig je graag uit voor een nadere kennismaking!

GABRIËLLE WIJENBERG


Vele jaren ben ik werkzaam geweest in de telecom retail, Gabriëlle rondjezowel in de verkoop als in de reparatie. In 2017 heb ik de kans aangegrepen bij Groei Personeelsdiensten aan de slag te gaan. Totaal wat anders, maar elke dag weer een prachtige uitdaging om bij te dragen aan een team dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op een unieke wijze weet te verbinden. Naast de online marketing en de verantwoordelijkheid voor een gedeelte van de backoffice, houd ik mij dagelijks bezig met een belangrijk onderdeel van het recruitmentproces, namelijk de zoektocht naar het vinden van de juiste kandidaten. Kandidaten die we door onze snelheid en creativiteit aan een fantastische baan weten te helpen. Waarom? Omdat we zoals ons motto op de homepage al aangeeft, verder kijken dan de vacature en het CV!

Wil je dus met net zoveel plezier naar je werk gaan als ik? Of ben je als opdrachtgever op zoek naar personeel dat met dit plezier dagelijks onderdeel uitmaakt van jullie team? Bel of mail ons, ik zorg dat de koffie klaar staat!

U bent hier: Home Over ons