038 2100 150 06 4523 6911

Over ons

Groei personeelsdiensten

Groei Personeelsdiensten is een betrouwbare partner op het gebied van flexibele arbeid. Wij richten ons op de regio en voelen ons betrokken bij lokale ondernemers en werkzoekenden. De juiste mensen op de juiste plek, daar staan wij voor!

Met een uitgebreid dienstenpakket helpen wij onze opdrachtgevers en werkzoekenden op personeelsgebied. Kwaliteit, flexibiliteit, creativiteit, snelheid en vooral ook persoonlijk contact vormen daarbij onze basis. Met onze scherpe tariefstelling zijn wij concurrerend in de markt.

Onze naam

Groei Personeelsdiensten is niet zomaar een naam. Het is een naam die voortkomt uit onze ambitie om werkgevers te ondersteunen bij hun groeidoelstellingen door hen te voorzien van goed en gemotiveerd personeel. Daarnaast willen wij werkzoekenden perspectief bieden en in hun persoonlijke ontwikkeling laten groeien. Een ontwikkeling die maakt dat zowel werkgever als werkzoekende elkaar als de perfecte match ervaren!
 

Marc Spin


"De uitzendbranche en ik zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden."

"Na bijna 20 jaar werkzaam in de bemiddelingsbranche, heb ik in januari 2017 Groei Personeelsdiensten marcspin-rondje.PNGopgericht. Een keuze die het mogelijk maakt het op mijn eigen manier te gaan doen: persoonlijk en betrokken. Met een groot doorzettingsvermogen en een sterke focus is het mijn drive om behoeften van potentiële opdrachtgevers en werknemers helder te krijgen en hierin te voorzien. Ik ben sterk klantgericht, hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken en draag zorg voor heldere communicatie. Eigenschappen die ik samen met mijn vakkennis graag inzet om als sparringpartner met u een kop koffie te drinken: koffie met melk en een zoetje!"

"Vertrouwen geven en nemen (wederzijdse betrouwbaarheid) is waar het voor mij om draait!"

Linda WIJENBERG


"De combinatie tussen een persoonlijk, informeel contact en een professionele werkwijze: daar gaat het om!"

Linda

Na jarenlang in het onderwijs kinderen en leraren op te leiden en in hun kracht te zetten heb ik besloten dit vanuit een ander perspectief te gaan doen: als ondernemer in de flexbranche. Het maken van de juiste match maakt ook in deze branche dat werkzoekenden en opdrachtgevers in hun kracht komen te staan en kunnen doen waar ze goed in zijn. Dagelijks zoek ik met veel enthousiasme en betrokkenheid op een persoonlijke manier naar de juiste match. Uitgangspunt daarbij is een optimale dienstverlening en goed werkgeverschap voor onze uitzendkrachten. Mijn sterke klantgerichtheid resulteert in persoonlijke aandacht, korte lijnen en indien nodig 24/7 bereikbaarheid. Nieuwsgierig geworden? Ik maak graag kennis met je!

"When you see something beautiful in someone, tell them.
It may take you a second to say it, but for them it could last a lifetime."

Jeroen Logtmeijer


Het begint allemaal met een goed gesprek en een bak koffie!

Jeroen rondje

Na jarenlang zelf altijd mijn handen letterlijk en figuurlijk uit de mouwen te hebben gestoken was het tijd voor wat anders. De ervaring die ik bij mijn vader in het hoveniersbedrijf heb opgedaan, heeft me geleerd wensen van klanten te kunnen vertalen naar een succesvolle uitvoering tussen alle partijen.

Toen dit avontuur ophield, ontstond er ruimte voor andere avonturen. Een avontuur dat begon na een belletje van Marc, een goed telefoongesprek en uiteindelijk de spreekwoordelijke bak koffie. Wat een nieuwe plaatsing zou moeten worden voor Groei Personeelsdiensten resulteerde in een aanwinst bij dit team. Zo mooi kan het lopen! En met die overtuiging dat alles begint bij een goed gesprek, drink ik graag die bak koffie met werkzoekenden en bedrijven om te kunnen horen wat ik écht voor ze kan betekenen.

GABRIËLLE WIJENBERG


Vele jaren ben ik werkzaam geweest in de telecom retail, Gabriëlle rondjezowel in de verkoop als in de reparatie. In 2017 heb ik de kans aangegrepen bij Groei Personeelsdiensten aan de slag te gaan. Totaal wat anders, maar elke dag weer een prachtige uitdaging om bij te dragen aan een team dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op een unieke wijze weet te verbinden. Naast de online marketing en de verantwoordelijkheid voor een gedeelte van de backoffice, houd ik mij dagelijks bezig met een belangrijk onderdeel van het recruitmentproces, namelijk de zoektocht naar het vinden van de juiste kandidaten. Kandidaten die we door onze snelheid en creativiteit aan een fantastische baan weten te helpen. Waarom? Omdat we zoals ons motto op de homepage al aangeeft, verder kijken dan de vacature en het CV!

Wil je dus met net zoveel plezier naar je werk gaan als ik? Of ben je als opdrachtgever op zoek naar personeel dat met dit plezier dagelijks onderdeel uitmaakt van jullie team? Bel of mail ons, ik zorg dat de koffie klaar staat!

Henri Duitman 

 

"De mens achter het CV is wat mij boeit”

Met meer dan 20 jaar sales ervaring en een rugzak vol ervaring op het gebied van klantcontact, benut ik Henri rondjevanaf 2020 dagelijks deze kennis en kunde om uitdagingen op de arbeidsmarkt succesvol aan te gaan. Dit begint voor mij al aan de bedrijvenkant om door middel van korte, persoonlijke lijntjes de behoeftes op personeelsgebied duidelijk en actueel te krijgen. Om vervolgens echt met kandidaten aan de slag te gaan en op basis van hun ervaring, wensen, mogelijkheden en vooral persoonlijkheid die ene specifieke baan voor ze te vinden: dat is wat mij boeit! Heldere communicatie met klanten, kandidaten en werknemers, een goed gesprek en een heerlijke kop koffie doen hierbij wonderen.

Graag kom ik met je in gesprek. Dan bespreken we wat ik voor je mag doen.

Justin Lelieveld


Justin rondjeNa een aantal jaar bij verschillende bedrijven met mijn handen te hebben gewerkt, ben ik uiteindelijk aan het werk gegaan in de sales. In deze functie heb ik met verschillende mensen mogen werken, waarbij het mij de meeste voldoening geeft om tot een oplossing te komen die voor alle partijen gewenst is. Wat het werk bij Groei Personeelsdiensten zo leuk maakt? Wij werken met mensen! En dat is precies waar ik zelf voor sta, een goede match tussen kandidaat en opdrachtgever. En niet alleen qua werkzaamheden, maar juist ook op persoonlijk vlak. Want een match op dat gebied, maakt een plaatsing écht succesvol voor zowel kandidaat als opdrachtgever. 

Ik kom graag met je in gesprek, voor mij zonder koffie, om te bespreken wat voor type kandidaat/opdrachtgever, jij als collega/werkgever wilt.

U bent hier: Home Over ons